Райнін пропонує харківським політикам виступити проти Кернеса єдиним фронтом?

Читать на русском
Голова Харківської ОДА і керівник регіонального представництва партії «Блок Петра Порошенка» Ігор Райнін закликав висунути єдиного кандидата в мери від демократичних сил.

Голова Харківської обласної державної адміністрації і керівник регіонального представництва партії «Блок Петра Порошенка» Ігор Райнін закликав висунути єдиного кандидата в мери від демократичних сил.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на медіа-групу «Об'єктив».

«Парламентська виборча кампанія минулого року показала, що харків'яни хочуть змін і готові за них голосувати. Більше 50% жителів Харківської області підтримали демократичні сили. Цей результат для партій коаліції – особлива відповідальність на майбутніх виборах до місцевих рад. Перш за все, в питанні висунення гідних кандидатів, здатних виправдати довіру харків'ян. Ми не можемо допустити, щоб до органів місцевої влади потрапили корупціонери, сепаратисти, одіозні особистості», – зазначив Райнін.

Також голова Харківської ОДА підкреслив, що спільна боротьба проти корупціонерів має об'єднати всіх харківських політиків задля висунення єдиного кандидата від демократичних політсил.

Крім того, керівник адміністрації звернувся до всіх громадських і політичних організацій, які допоможуть в активному пошуку єдиного кандидата в мери Харкова. За словами Райніна, кандидатом у мери має стати проукраїнський активіст і лідер громадської думки, якого харків'яни мають обрати самі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: