Електронне врядування в Україні почнеться з команди Райніна

Читать на русском
Голова харківської облдержадміністрації Ігор Райнін розповів, чому компанія Portis Consulting, яка впроваджуватиме механізми електронного уряду в  Адміністрації Президента і Кабінеті Міністрів, обрала пілотною саме  Харківську область.

Голова харківської облдержадміністрації Ігор Райнін розповів, чому компанія Portis Consulting, яка впроваджуватиме механізми електронного уряду в Адміністрації Президента і Кабінеті Міністрів, обрала пілотною саме Харківську область, — повідомляє «Слово и Діло».

«Проект «Електронний уряд» виник на території Харківської області після того, як компанія Portis Consulting поспілкувалася з моєю командою та побачила професіоналізм і можливості реалізації цього проекту. Після цього було переформатовано їх бачення роботи в Україні, і пілотний проект вирішили здійснювати в Харківській області. Другі на черзі — Адміністрація Президента і Кабінет Міністрів, третій — РНБО», — повідомив Райнін.

Керівник області не сумнівається: щойно «Електронний уряд» запрацює, адміністративні витрати стануть меншими, рішення ухвалюватимуть швидше, а документообіг стане прозорішим.

«Я розраховую, що це відбудеться протягом трьох-чотирьох місяців після початку реалізації проекту, а реалізацію проекту буде розпочато до кінця літа», — сказав голова ХОДА.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: