«Опозиційний блок» у Харкові сам собі створив проблеми з реєстрацією – Райнін

Читать на русском
Глава Харківської обласної держадміністрації Ігор Райнін не виключає, що «Опозиційний блок» будує свою піар-кампанію на нерозумінні з Мін'юстом.

Глава Харківської обласної держадміністрації Ігор Райнін не виключає, що «Опозиційний блок» будує свою піар-кампанію на непорозумінні з Мін'юстом.

Про це він розповів в інтерв'ю «Главкому», передає «Слово і Діло».

Губернатор Харківщини впевнений, що проблеми з реєстрацією обласної організації партії «Опозиційний блок» спеціально підлаштовано її членами для надуманої причини протестів у Харкові. За словами Райніна, «Оппоблок» 5 разів подавав документи на реєстрацію і сам же їх відкликав. Глава Харківської ОДА сказав, що у «Блоку Петра Порошенка» теж була проблема з реєстрацією.

«Я як керівник обласної організації «БПП» можу сказати, що ми з третього разу зареєстрували обласну організацію. У цьому нічого страшного немає. В першу чергу «Опоблок» має бути сам зацікавлений, щоб документи, за якими вони реєструються, були ідеальними», – зазначив Ігор Райнін.

Також губернатор заявив, що якби влада не хотіла участі «Опоблоку» на місцевих виборах, то вона б пішла іншим шляхом.

«Якби я як губернатор, або влада в цілому, були зацікавлені в добиванні «Опоблоку», то ми б і пішли цим шляхом. Зареєстрували б перший варіант (коли документи на реєстрацію подавалися вперше), а потім би зняли з виборів. Це б ні в кого не викликало сумнівів, тому що під цим рішенням була б на 100% правова база», – заявив губернатор Харківщини.

Нагадаємо, що 3 серпня «Опозиційний блок» влаштував під Харківською ОДА протест з причини відмови в реєстрації обласного представництва партії. Протестувальники вимагали дозволити «Оппоблоку» зареєструвати регіональний офіс партії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: