У «БПП» досі не знають, кого поставити суперником Кернеса

Читать на русском
«Блок Петра Порошенка» все ще займається пошуками належної кандидатури в конкуренти Геннадію Кернесу на виборах мера в Харкові.

«Блок Петра Порошенка» все ще займається пошуками належної кандидатури в конкуренти Геннадію Кернесу на виборах мера в Харкові.

Про це в інтерв'ю «Українській правді» розповів голова Харківської ОДА та керівник обласного партійного осередку «БПП» Ігор Райнін, передає «Слово і Діло».

«На сьогодні питання (кандидатури на вибори в мери Харкова – Ред.) не вирішене. Продовжуються пошуки кандидатури. Я робив деяким людям пропозицію. Хтось не хоче займатися політикою, у когось – немає коштів. Хтось знаходить інші аргументи. Пропонував громадськості висунути кандидата», – зазначив Райнін.

За його словами, деякі люди ставили умову «прибрати Кернеса» і тоді вони будуть готові йти на вибори. Глава Харківської адміністрації розповів, що він робив пропозиції і політичним діячам, і підприємцям, і навіть громадським діячам, але ніхто поки не погодився.

Також Ігор Райнін запевнив, що у нього буде достатньо політичної волі для запобігання повторення парламентських виборів 2012 року в Харкові. Тоді масово роздавали гречку так звані благодійні фонди.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: