Моргунов Сергій Анатолійович

Міський голова Вінниці
Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
Для чого Банкова створює одноразові політичні проекти? Думки експертів

Спеціаліст поділився міркуваннями щодо інформації про те, що спікер ВР Володимир Гройсман створив у Вінниці свою партію під назвою «Вінницька європейська стратегія».

Вибори-2015: рейтинг ефективності українських мерів

«Слово і Діло» проаналізувало роботу чинних українських мерів і склало рейтинг їхньої відповідальності та безвідповідальності.

Гройсман створив свою партію на Вінниччині

Спікер Верховної Ради України Володимир Гройсман презентував у Вінниці свою партію під назвою «Вінницька європейська стратегія».

Міська рада Вінниці виконує будь-яку волю Гройсмана-Моргунова – експерт

У Вінниці міська влада за яскравою обгорткою прозорих офісів ховає непрозорі схеми, тотальну корупцію та відсутність бодай найменшого діалогу з громадою.

Здобутки мерів у цифрах: Вінниця, Кіровоград, Ужгород, Херсон, Чернівці

«Слово і Діло» проаналізувало стан виконання найбільш вагомих обіцянок міського голови Вінниці, Кіровограда, Ужгорода, Херсона та Чернівців в рамках проекту «ОБРАНІ».

Моргунов у Вінниці всіляко підкреслює свою приналежність до команди Гройсмана – експерт

В рамках спецпроекту «ОБРАНІ» головний редактор вінницької газети «Місто» Ірина Жук проаналізувала діяльність в. о. міського голови Вінниці Сергія Моргунова.

Москаль вчив мера працювати, а на Запоріжжя чекає реінкарнація регіоналів. Дайджест обіцянок мерів

За останні 7 днів міські голови дали 22 нові обіцянки. Ще 3 були зафіксовані активістами «Слова і Діла» як виконані, а 4 попередні декларації мерів отримали статус невиконаних.

Цього року Вінниця не побачить «Ліверпуля»

Жителі Вінниці цього року не побачать обіцяного міського скверу «Ліверпуль», побудувати який зобов'язався в.о. мера Сергій Моргунов.

Потенційні мери: аналіз представників південної України на майбутніх місцевих виборах

«Слово і Діло» вивчило шанси потенційних кандидатів на те, щоб посісти крісла мерів обласних центрів південної України. Цього тижня в обє'ктиві особливої уваги в контексті майбутніх місцевих виборів опинилися Одеса, Херсон, Запоріжжя, Дніпропетровськ, Миколаїв і Вінниця.

Як працюють ваші мери? Дайджест обіцянок міських голів 19-26.05

Протягом останнього тижня найбільше «перепало» міському голові Києва Віталію Кличку, який на ряду з рештою 7 мерами, що були обрані 25 травня 2014 року, святкував рік на посту.

У Вінниці у 2015 відкриють дитсадки та продаватимуть землю

Виконуючий обов'язки міського голови Вінниці Сергій Моргунов окреслив перші кроки роботи міської ради