У Вінниці у 2015 відкриють дитсадки та продаватимуть землю

Читать на русском

Виконуючий обов'язки міського голови Вінниці Сергій Моргунов окреслив перші кроки роботи міської ради у 2015 році.

Так, у 2015 році Моргунов планує відкрити дві амбулаторії сімейної медицини. Як зазначив в. о. міського голови у Вінниці, у 2014 році вже було відкрито дві амбулаторії, однак на цьому зупинятись не збираються. Також у наступному році планується розробити проект будівництва регіонального Центру серцево-судинної хірургії.

У планах Моргунова також продаж земельних ділянок, він пообіцяв провести аукціон з продажу землі під індивідуальну забудову. Взяти участь можуть усі бажаючі.

Серед завдань на наступнй рік – відновлення діяльності дитячого садка на 10 груп та завершення роботи з реконструкції приміщення для Муніципального центру «Гармонія». Центр надає соціально-психологічну реабілітацію для дітей та молоді з функціональними обмеженнями, допомагає адаптуватись цим дітям у суспільстві.

Читайте також: МВС буде перевіряти місце проживання біженців перед виплатою соцдопомоги

Загалом, як зазначив в. о. міського голови Вінниці Сергій Моргунов, всі ці проекти – в рамках виконання Стратегії «Вінниця 2020». Система народного контролю «Слово і Діло», зафіксувала всі обіцянки і перевірятиме стан їх виконання. Зараз у Моргунова 19 обіцянок, більшість з яких у процесі виконання.  

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: