Ахметов таки змусить киян посидіти без світла

Читать на русском

Через брак вугілля та передчасну зупинку енергоблоку Запорізької АЕС, нестачу електроенергії відчули вже у столиці, у зв'язку з чим «Київенерго» поновлює аварійне відключення електропостачання промислових підприємств.

Відключення не стосуватимуться населення та підприємств, що гарантують життєзабезпечення міста, пише «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу «Київенерго».

В енергетичній компанії попереджають, що загалом світло відключатимуть на 2 години щодня, а пересічних киян просять економно використовувати електроенергію.

Столичні енергетики кажуть, що використовують практично всі доступні енергопотужності за винятком Дарницької теплоелектроцентралі, а пік навантажень на київські мережі припадає на час з 8 до 11 ранку, а також – з 5 до 8 вечора.

Про можливий початок аварійних відключень світла у «Київенерго» попереджали ще восени.

Читайте також: Взимку є загроза відключення від теплопостачання – експерт

Нагадаємо, усе літо та частину осені кияни потерпали від відсутності гарячого водопостачання – і це у той час, коли мер міста Віталій Кличко одразу після обрання міським головою пообіцяв, що боротиметься зі щорічним відключенням гарячої води в літні місяці.

До слова, 72,33% акцій ПАТ «Київенерго» належить компанії ДТЕК, яка, у свою чергу, входить до групи компаній System Capital Management бізнесмена Ріната Ахметова.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: