Знайдено тіла 196 пасажирів збитого Boeing 777 – ДСНС

Читать на русском

На місці трагедії Boeing 777 Малайзійських авіаліній станом на ранок сьогоднішнього дня були знайдені тіла лише 196 загиблих пасажирів із 298.

Про це повідомляють у Державній службі з надзвичайних ситуацій, передає «Слово і Діло».

«Станом на 7 годину 20 липня виявлено тіла 196 загиблих. Керівником пошукових робіт визначений квадрат пошуку площею 34 кв. км (н. п. Московське, Розсипне, Грабове, Стрюкове, Грабівське водосховище). Обстежено близько 32 кв. км території», – йдеться в повідомленні ДСЧС.

Там також повідомляють, що в районі катастрофи наразі працюють 380 спеціалістів, яким суттєво заважають озброєні терористи, що контролюють цю територію. За даними віце-прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана, там наразі перебуває близько 900 бойовиків.

Нагадаємо, вчора «Слово і Діло» вже повідомляло про те, що, за інформацією РНБО, «чорні скриньки» зі збитого літака захопили терористи. Стосовно винуватців трагедії, напередодні Барак Обама заявив, що ракету по лайнеру випустили з території, підконтрольної проросійським сепаратистам. Цю саму інформацію підтверджують і в Раді нацбезпеки та оборони.

У четвер, 17 липня, Президент Порошенко заявив про скликання міжнародної комісії для розслідування причин катастрофи. З цією самою метою завтра до України має прибути міністр закордонних справ Малайзії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: