Кличко не хоче поспішати з Конституцією

Читать на русском

Голова фракції УДАР Віталій Кличко вважає, що текст нової Конституції повинен виноситися на розгляд парламенту тільки після ретельного обговорення за участі громадськості та експертів.

Про це він заявив з парламентської трибуни, передає «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу УДАРу.

«Я переконаний, що тільки після ретельного обговорення експертами, представниками місцевих громад, об’єднаннями громадян, зміни до Конституції можна вносити до залу. Бо нам потрібна Конституція, яка відповідає запиту суспільства, а не чиїмось політичним уявленням», - зазначив політик.

Поточний рейтинг відповідальності Віталія Кличка в системі «Слово і Діло» становить 22%. Він виконав 26 зі 118 обіцянок, зафіксованих проектом.

Нагадаємо, 29 квітня прем'єр-міністр Арсеній Яценюк закликав депутатів усіх фракцій завершити роботу над текстом нової Конституції до 25 травня. 7 травня Яценюк висловив думку, що проект нової Конституції необхідно якнайшвидше передати на розгляд Венеціанської комісії, навіть у тому разі, якщо його текст не буде повністю узгоджений.

Депутат від УДАРу Ірина Геращенко 29 квітня заявила про те, що до 25 травня узгодити текст нової Конституції України неможливо.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: