У Міноборони вважають, що рф хоче зірвати мобілізацію та дискредитувати Україну

Країна-агресор прагне дискредитувати Україну як отримувача зброї перед партнерами-союзниками та зірвати мобілізацію.

Про це заступниця міністра оборони України Ганна Маляр повідомляє в Telegram.

«Росія зосередила свою інформаційну зброю проти України на двох цілях: дискредитація України як отримувача зброї, а також зрив мобілізації та процесу укладення контрактів на службу», - написала вона.

Згідно з її словами, напрямки інформаційних атак зумовлені тим, що «зброя і люди, які її застосовують, - це те, чого ворог найбільше боїться».

При цьому, Маляр зауважила, що дискредитація України як отримувача зброї орієнтована на західного споживача інформації, а укладення контрактів на службу - на українського.

«Для того, щоб не ставати жертвою цих навіювань, потрібно критично оцінювати будь-яку інформацію з неофіційних джерел, перевіряти достовірність та запитувати себе: «яка мета поширення такої інформації», - підкреслила вона.

Нагадаємо, що в українській розвідці вважають, що додаткову мобілізацію у росії проведуть до 1 квітня. Зокрема зараз готують умови для масової мобілізації студентів.

Напередодні голова Міноборони Олексій Резніков пояснив, чому держава запровадила новий порядок виплат для бійців ЗСУ і чому деяким стали платити менше.

Також керівник Міноборони поділився своїм баченням України після перемоги.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО