Окупанти розуміють масштаби втрат, тому відмовляються йти в наступ – Маляр

Читать на русском
Медики окупантів приховують дані про втрати в Україні, проте загарбники розуміють масштаби смертей, тому відмовляються йти в наступ.
Ганна Маляр

Медики окупантів приховують дані про втрати в Україні, проте загарбники розуміють масштаби смертей, тому відмовляються йти в наступ.

Про це повідомляє заступниця міністра оборони Ганна Маляр в Telegram.

За її словами, росіяни намагаються приховати втрати. Госпіталі та лікарні на окупованих територіях України переповнені пораненими, однак їх майже не евакуюють в росію на лікування.

Для того, щоб приховати кількість смертей, облік ведуть виключно російські військові медики. Та попри все, інформація про реальні втрати швидко поширюється серед окупантів. Тому підрозділи відмовляються йти в наступ та атаки.

Ковбаса в обмін на чоловіка: яку компенсацію пропонують сім'ям окупантівУ росії родичам мобілізованих, а також загиблих військових видають продуктові набори, дрова, рибу, рушники. Докладніше – на інфографіці.

«Приданий на посилення 155 окремої бригади морської піхоти Тихоокеанського флоту РФ добровольчий козачий загін відмовляється брати участь у наступі і виконувати накази некомпетентного командування», – розповідає Маляр.

Натомість російське командування активізувало примусові та каральні заходи, щоб покращити дисципліну та запобігти дезертирству.

Нагадаємо, росія зосереджує основні зусилля на веденні наступальних дій на Куп'янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Шахтарському напрямках. На цих напрямках Сили оборони відбили понад 130 атак ворога.

Станом на неділю, 5 березня 2023 року, Сили оборони України ліквідували близько 153 120 російських військових, при цьому за останню добу – 930 осіб.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: