Ситуація у Бахмуті складна, туди направили підкріплення – Маляр

Читать на русском
Росіяни кидають на Бахмут величезні сили і, відповідно, зазнають величезних втрат. Маляр наголосила, що українські воїни можуть знищувати до 80% підрозділів окупантів.
Фото: МО України

Заступник міністра оборони України Ганна Маляр заявила, що зараз Бахмут є найважчим напрямком наступу окупантів.

Про це вона повідомила в ефірі телемарафону у вівторок, 28 лютого.

Ковбаса в обмін на чоловіка: яку компенсацію пропонують сім'ям окупантівУ росії родичам мобілізованих, а також загиблих військових видають продуктові набори, дрова, рибу, рушники. Докладніше – на інфографіці.

За її словами, росіяни кидають на Бахмут величезні сили, там зібралися найпідготовленіші групи ПВК «Вагнера».

«В район Бахмута вони привезли найпрофесійніші та численні підрозділи «вагнерівців». Втрати супротивника дуже високі, у рази більші, ніж у нас. Наші воїни можуть знищувати до 80% терористів», - зазначила Маляр.

Вона підтвердила, що ситуація у місті «напружена та складна». Щоб стримувати наступ ворога, керівництво ВСУ відправило туди підкріплення.

«Під час нещодавньої поїздки до Бахмуту командувачем Сухопутних військ Олександром Сирським було прийнято деякі рішення, всі я не можу озвучити, але одне з рішень - переміщення в місто додаткових підрозділів», – резюмувала заступник міністра.

Нагадаємо, нещодавно міністр оборони Олексій Рєзніков назвав кількість щоденних втрат окупантів під Бахмутом.

Президент України Володимир Зеленський раніше заявив, що Збройним Силам України важливо відстояти місто, але не за будь-яку ціну.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: