Росіяни усе частіше вдаються до терору через відсутність успіху – Міноборони

Читать на русском
Росіяни не мають успіху на фронті, тому вдаються до терору, руйнуючи міста, вбиваючи цивільних та знищуючи інфраструктуру.

Через відсутність успіху на фронті російські окупанти перебувають у відчаї. Це штовхає їх на терор.

Про це сказав перший заступник міністра оборони генерал-лейтенант Олександр Павлюк, повідомляє «Укрінформ».

«Росіяни у відчаї. Через відсутність успіху на фронті їхня тактика стає все більш терористичною, вони обстрілюють регіони, вбивають цивільне населення, знищують інфраструктуру», – заявив Павлюк.

Туди прийшов «руський мир»: які міста України були повністю або частково зруйновані під час війниУ ході російської агресії в Україні практично повністю знищено близько десяти міст, ще стільки ж частково зруйновано.

Також він наголосив, що українські захисники поступово повертають контроль над селами, селищами та містами.

Павлюк підкреслив, що як тільки на звільнені території повертається український прапор, життя там відновлюється.

Він переконаний, що вкрай важливо впроваджувати військові адміністрації на деокупованих територіях в межах прикордонних, прифронтових та фронтових адміністративних одиниць. Це потрібно для забезпечення належного функціонування громад і регіонів.

«Кожний прикордонний, прифронтовий та звільнений населений пункт залишається важливим у військовому аспекті – це логістичні маршрути, нові оборонні рубежі», – додав Павлюк.

Нагадаємо, росіяни продовжують вести безрезультатні наступальні дії в районі Бахмута, Авдіївки, Мар'їнки та Вугледара Донецької області.

Також відомо, що на Луганщині всі зусилля росіян зосереджені на Кремінній та Білогорівці, проте українські захисники відображають хвилі наступу.

Раніше повідомлялося, що ЗСУ відбили численні атаки росії в районі Бахмута.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: