Air France скасовує регулярне авіасполучення між Парижем та Києвом

Французька авіакомпанія Air France скасувала заплановані на завтрашній день, 22 лютого, рейси до Києва та назад через напружену ситуацію з безпекою в Україні.

Про це повідомляє представник прес-служби компанії Матьє Гійо, пише leРarisien.

«Air France постійно стежить за розвитком геополітичної ситуації на обслуговуваних нею територіях, щоб забезпечити найвищий рівень безпеки польотів. У зв'язку із ситуацією на місці та як запобіжний рейс рейси AF1752 та AF1753 до та з Києва у вівторок, 22 лютого 2022 року, скасовані», - повідомив представник прес-служби.

При цьому, Гійо зазначив, що Air France регулярно аналізує ситуацію з польотами в Україну.

Водночас, на онлайн-табло міжнародного аеропорту «Бориспіль» у Києві інформація залишається без змін. Вказано, що ці рейси прибувають та вилітають за розкладом.

Зазначається, що авіакомпанія Air France вирішила призупинити польоти «до подальшого повідомлення».

У суботу, 19 лютого, Air France вирішила скасувати ранковий недільний рейс, у той час як Франція закликала всіх своїх громадян покинути територію України.

Нагадаємо, що 12 лютого нідерландська авіакомпанія KLM стала першою, яка скасувала польоти в Україну на тлі загрози вторгнення Росії.

Раінше ми повідомляли, що ізраїльські авіакомпанії збільшують кількість рейсів з України для повернення своїх громадян.

Також нагадаємо, що авіакомпанії Austrian Airlines і Swiss International Air Lines призупиняють польоти в Україну. Окрім цього, Lufthansa призупиняє всі рейси до Києва та з Києва від 21 до 28 лютого.

Напередодні в Україні за дорученням СБУ змінили правила вильоту чартерів із українських аеропортів.

Найкращі інфографіки від аналітиків «Слово і діло» щодня без зайвого тексту – у телеграм-каналі Pics&Maps

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО