Від завтра повітряний рух в Україні може бути припинено – Гончаренко

Читать на русском
Вже завтра, 14 лютого, міжнародне повітряне сполучення з Україною може бути припинено через призупинення страховки цивільних літаків, що перебувають у повітряному просторі країни.
nbnews.com.ua

Вже завтра, 14 лютого, міжнародне повітряне сполучення з Україною може бути припинено через призупинення страховки цивільних літаків, що перебувають у повітряному просторі країни.

Про це заявив народний депутат Олексій Гончаренко.

Він заявив, що скоріше за все із завтрашнього дня, 14 лютого, з 16:00 за Києвом повітряний рух в Україні буде припинено.

«Одна з найбільших страхових британських компаній вже розіслала повідомлення про те, що із завтрашнього дня з 14:00 за Лондоном (16:00 за Києвом) припиняється страховка цивільних літаків, що знаходяться у повітряному просторі України», – йдеться в повідомленні.

Огляд іноземних ЗМІ: сценарії російського вторгнення в Україну та повномасштабної війниПід яким приводом Росія може вторгнутися в Україну, сценарії можливого вторгнення та попередні оцінки втрат під час війни – у матеріалі Слово і діло за даними західних ЗМІ.

Додамо, що авіакомпанія SkyUp вже сьогодні посадила свій рейс у Кишиневі, адже власник категорично відмовився садити літак в Україні. Наразі 175 пасажирів переправляють до Києва автобусами.

Гончаренко додав, що сьогодні також з'явиться заборона від Air France.

«Якщо хтось з вас знаходить за кордоном або планує летіти - зверніть увагу, що ваші рейси вже найближчі дні можуть бути скасовані», – наголосив він.

Нагадаємо, Нідерландська авіакомпанія KLM 12 лютого зупинила польоти до України. Зазначається, що відповідне рішення про скасування польотів було прийнято на основі розширеного аналізу безпеки через ризик вторгнення РФ в Україну.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: