Ще дві авіакомпанії скасували рейси до України

Читать на русском
Авіакомпанії Austrian Airlines і Swiss International Air Lines призупиняють польоти в Україну, через зростання ризиків військового вторгнення Росії.
Lufthansa Group

Авіакомпанії Austrian Airlines і Swiss International Air Lines призупиняють польоти в Україну, через зростання ризиків військового вторгнення Росії.

Про це повідомляє Avianews.

Відомо, що компанія Austrian Airlines виконувала авіарейси з Відня у Львів, Київ та Одесу. Сьогодні, 20 лютого, Austrian Airlines виконає спеціальні рейси з Києва та Одеси, натомість рейси з Відня до Львова скасовувати не будуть.

Авіакомпанія Swiss літає з Києва в Цюрих. Рейси за цим маршрутом призупинять із 21 до 28 лютого. Останній рейси Київ – Цюрих виконають також сьогодні. Відмовилась компанія також від виконання транзитних рейсів на території повітряного простору України.

«Пасажирам рекомендують звертатися до сервісного центру авіаперевізника або туристичного агентства, щоб обговорити подальші плани подорожі», – додають у повідомленні.

Відомо, що МАУ розпочинає продавати квитки до Мюнхена та Женеви для забезпечення авіасполучення, яке тимчасово не виконує ще одна авіакомпанія – Lufthansa.

Нагадаємо, німецька авіакомпанія Lufthansa призупиняє всі рейси до Києва та з Києва від 21 до 28 лютого. Про причини призупинення авіарейсів у концерні не повідомили, однак заявили, що постійно стежать за ситуацією і компанія прийме рішення про подальші рейси пізніше.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: