Ізраїльські авіакомпанії збільшують кількість рейсів з України для повернення своїх громадян

Читать на русском
Ізраїль через загрозу повномасштабного вторгнення Росії в Україну активізував повернення своїх громадян додому.
Укрінформ

Ізраїль через загрозу повномасштабного вторгнення Росії в Україну активізував повернення своїх громадян додому.

Про це повідомляє Times of Israel.

Уряд Ізраїлю закликав своїх громадян негайно залишити територію України, оскільки вікно для евакуації може закритися у середу, 16 лютого.

«Ізраїльські авіакомпанії Arkia, El Al та Israir заявили про збільшення кількості рейсів з Києва, щоб ізраїльтяни могли повернутися додому. Arkia призначила два додаткові рейси з Києва на понеділок та один додатковий рейс з Одеси на вівторок. Квиток коштує від 200 до 350 доларів», – йдеться в повідомленні.

Огляд іноземних ЗМІ: сценарії російського вторгнення в Україну та повномасштабної війниПід яким приводом Росія може вторгнутися в Україну, сценарії можливого вторгнення та попередні оцінки втрат під час війни – у матеріалі Слово і діло за даними західних ЗМІ.

Також уряд доручив військовим готуватися до сценарію, за якого знадобиться їх допомога для евакуації ізраїльтян з України.

Нагадаємо, вже завтра, 14 лютого, міжнародне повітряне сполучення з Україною може бути припинено через призупинення страховки цивільних літаків, що перебувають у повітряному просторі країни.

Додамо, Нідерландська авіакомпанія KLM 12 лютого зупинила польоти до України. Зазначається, що відповідне рішення про скасування польотів було прийнято на основі розширеного аналізу безпеки через ризик вторгнення РФ в Україну.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: