Авіакомпанія SkyUp відновлює продаж квитків на всі рейси

Читать на русском
Українська авіакомпанія SkyUp відновлює продаж квитків на всі рейси. Під час переговорів зі страховиками вдалося досягти результатів — польоти в Україну залишаються безпечними та захищеними.
Діалог

Українська авіакомпанія SkyUp відновлює продаж квитків на всі рейси. Під час переговорів зі страховиками вдалося досягти результатів — польоти в Україну залишаються безпечними та захищеними.

Про це йдеться у заяві авіакомпанії в понеділок, 14 лютого.

Авіаперевізник працює у штатному режимі. Квитки вже доступні на сайті.

Огляд іноземних ЗМІ: сценарії російського вторгнення в Україну та повномасштабної війниПід яким приводом Росія може вторгнутися в Україну, сценарії можливого вторгнення та попередні оцінки втрат під час війни – у матеріалі Слово і діло за даними західних ЗМІ.

«Ми раді повідомити пасажирів, що продаж квитків знову відкритий на всі дати, а SkyUp у повному обсязі залишається в українському небі. Переговори зі страховиками були складними і закордонні партнери продовжують регулярно оцінювати власні ризики та вести моніторинг ситуації. Однак зараз спільними зусиллями з Міністерством інфраструктури та урядом нам вдалось досягти результатів – польоти в Україні залишаються безпечними та захищеними», – заявив генеральний директор SkyUp Дмитро Сероухов.

Нагадаємо, 12-13 лютого низка страхових компаній повідомила про припинення страхування літаків для польотів над Україною через ризик російського вторгнення. Через це орендодавці літаків, якими літає SkyUp, попросили вивезти їх до зони Європейського Союзу, а сама авіакомпанія перестала продавати квитки на рейси 14—16 лютого.

Учора Кабмін виділив 16,6 млрд. грн. для гарантій безперебійних польотів над Україною.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: