Lufthansa призупиняє авіасполучення з Києвом

Читать на русском
Німецька авіакомпанія Lufthansa призупиняє всі рейси до Києва та з Києва від 21 до 28 лютого.
Фото fbc.ua

Німецька авіакомпанія Lufthansa призупиняє всі рейси до Києва та з Києва від 21 до 28 лютого.

Про це йдеться у повідомленні на сайті перевізника.

Про причини призупинення авіарейсів у концерні не повідомили, однак заявили, що постійно стежать за ситуацією і компанія прийме рішення про подальші рейси пізніше. У разі скасування рейсу пасажирам рекомендують звертатися до сервісного центру Lufthansa або до туристичного агентства, щоб обговорити подальші плани подорожі.

Спеціальний представник МЗС України з питань санкційної політики Олексій Макеєв написав у Twitter, що хотів би почути від авіакомпанії причини такого рішення.

«Було б чудово, щоб у ваших поясненнях були слова «російські загрози вторгнення в Україну». Ви також скоротите рейси до Москви?», – зазначив він у повідомленні.

Нагадаємо, 12-13 лютого низка страхових компаній повідомила про припинення страхування літаків для польотів над Україною через ризик російського вторгнення. Тоді Кабмін виділив 16,6 млрд грн для гарантій безперебійних польотів над Україною.

Додамо, в Україні за дорученням СБУ змінили правила вильоту чартерів із українських аеропортів. Тепер для польотів при поданні заявки доведеться вказати додаткову інформацію, а розгляд самої заявки може тривати тиждень.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: