Разумков поскаржився на тиск на нардепів з його міжфракційного об'єднання

Колишній спікер Верховної Ради, народний депутат Дмитро Разумков заявив, що з боку «Слуги народу» і офісу президента чиниться масштабний тиск на нардепів, які вирішили увійти в його міжфракційне об'єднання «Розумна політика».

Про це він заявив в ефірі телеканалу «Україна 24».

«Я знаю про те, що досить серйозний тиск відбувається і з боку представників Офісу президента, і з боку керівництва фракції безпосередньо на людей. Когось вже звільнили з керівників підкомітетів, на когось чиниться тиск: «Якщо ти не вийдеш з міжфракційного об'єднання, то ми звільнимо твого родича». Я думаю, що такі дріб'язкові, низькі дії з боку колишніх колег – це просто аморально» - сказав він.

Нагадаємо, раніше голова парламентської фракції СН Давид Арахамія заявив, що на з'їзді партії не планується забирати мандат народного депутата у колишнього спікера Верховної Ради Дмитра Разумкова.

Водночас поки що чинний голова СН Олександр Корнієнко раніше заявляв, що на з'їзді партії серед інших буде обговорюватися питання долі народних депутатів від СН, які вступили до складу міжфракційного об'єднання Разумкова «Розумна політика».

Найкращі інфографіки від аналітиків «Слово і діло» щодня без зайвого тексту – у телеграм-каналі Pics&Maps

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО