Суд відпустив під заставу підозрюваного НАБУ посадовця ДФС

Суд відпустив під 252 240 грн застави керівника слідчого управління фінансових розслідувань податкової міліції Державної фіскальної служби однієї з областей, якого Національне антикорупційне бюро та Спеціалізована антикорупційна прокуратура підозрюють в одержанні хабара.

Про це повідомляє пресслужба САП.

За даними журналіста «Слово і діло», йдеться про керівника такого управління в Київській області Олександра Чепеля.

«Суд частково задовольнив клопотання прокурорів та детективів та застосував до підозрюваного посадовця ДФС запобіжний захід у вигляді застави у розмірі 252 240 грн», – інформують у прокуратурі.

Також на нього поклали низку обов'язків: прибувати за першим викликом; повідомляти про зміну свого місця проживання чи роботи; утримуватися від спілкування з іншим підозрюваним та свідками у справі; здати на зберігання паспорт для виїзду за кордон.

Крім того, суд повністю задовольнив інше клопотання детектива та прокурора, відправивши другого підозрюваного у справі адвоката під цілодобовий домашній арешт. На нього також мають надіти електронний браслет.

Нагадаємо, НАБУ і САП викрили на одержанні хабара посадовця ДФС Чепеля та адвоката. Раніше НАБУ і САП заочно повідомили про підозру колишньому директору ДП «УкрДІАП». Також про підозру повідомили очільнику міжрегіонального управління Мін'юсту.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО