Штаб Порошенка зробив нову заяву про дебати

У штабі кандидата у президенти, чинного глави держави Петра Порошенка заявили, що кандидат у президенти Володимир Зеленський уникає незалежного обстеження на алкоголь і наркотики.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляється на сайті штабу.

У заяві сказано, що власник лабораторії Eurolab, у якій кандидатам у президенти запропонували здати аналізи у штабі Зеленського, симпатизує шоумену.

«Ділитися аналізами зі своїми прихильниками - безумовне право кандидата Володимира Олександровича Зеленського. Але слід брати до уваги, що власник лабораторії «Євролаб» Андрій Пальчевський є політично заангажованою «зіркою», який відкрито висловлює свої симпатії до Володимира Зеленського», - сказано в повідомленні.

«Сенс же медичної експертизи полягає в її об'єктивності, неупередженості та довірі з боку суспільства. Саме такого обстеження з незрозумілих нам причин і уникає кандидат Зеленський», - сказано в повідомленні штабу.

Раніше стало відомо, що Порошенко о 09:00 5 квітня готовий разом із Зеленським пройти обстеження в медичному пункті стадіону Олімпійський для здачі всіх необхідних аналізів, в тому числі на предмет вживання алкоголю і наркотиків.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО