Генпродюсер окупаційної телерадіокомпанії в Криму отримав підозру СБУ

Читать на русском
Про підозру повідомили Олегу Крючкову – генеральному продюсеру окупаційної ТРК Крим у Сімферополі.
росЗМІ

Служба безпеки повідомила про підозру Олегу Крючкову – генеральному продюсеру окупаційної ТРК Крим у Сімферополі, яка зомбує мешканців на окупованих територіях.

Про це повідомила пресслужба СБУ у понеділок, 17 червня, Telegram.

Соратниця диктатора путіна Матвієнко отримала підозру від СБУСБУ повідомила про підозру голові Ради Федерації федеральних зборів рф Валентині Матвієнко.

За даними слідства, Крючкова було призначено генпродюсером окупаційної ТРК ще до початку повномасштабного вторгнення росії.

До складу ТРК входять 16 проросійських телестудій та радіостанцій, що робить її одним із ключових рупорів кремля на півострові. В ефірах ворожих інформресурсів пропагандисти регулярно поширюють фейки про війну рф проти України і виправдовують військові злочини рф.

Навесні 2022 року Крючков організував трансляцію окупаційної телерадіокомпанії майже по всій тимчасово захопленій частині території нашої держави. Одночасно колаборант перебуває у «статусі» радника гауляйтера Аксьонова та входить до складу колегії «міністерства внутрішньої політики, інформації та зв'язку Республіки Крим».

Крючкову заочно повідомили про підозру за трьома статтями ККУ:

  • колабораційна діяльність (ч. 6 ст. 111-1);
  • пропаганда війни (ст. 436);
  • виправдання, визнання правомірної, заперечення збройної агресії рф проти України (ч. 3 ст. 436-2).

Сам Крючков ховається від правосуддя на тимчасово окупованій території Криму, тому продовжуються комплексні заходи щодо притягнення його до відповідальності.

Нагадаємо, раніше в Україні заблокували YouTube-проєкт колишньої ведучої телеканалів Медведчука. Також СБУ повідомила про підозру ексведучому телеканалу Медведчука.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: