В Україні заблокували YouTube-проект колишньої ведучої телеканалів Медведчука

Читать на русском
YouTube заблокував на території України проект прокремлівської пропагандистки Діани Панченко, яка працювала на Медведчука.
facebook.com/protydiyadezinformatsiyi.cpd

На запит Центру протидії дезінформації РНБО на території України заблоковано YouTube-проєкт Панченко, яка просувала наративи російської пропаганди.

Про це повідомив Центр протидії дезінформації у середу, 3 квітня.

Хто з проросійських та кремлівських пропагандистів отримав підозру за злочини проти УкраїниЗ початку повномасштабної війни українські правоохоронці оголосили про підозру пропагандистам Кисельову, Симоньян, Красовському, Соловйову, Скабеєвій, Канделакі, Сергєйцеву. Більше – на інфографіці.

«Засновником та автором каналу є Діана Панченко, екс-ведуча підсанкційного телеканалу NewsOne, пов'язаного з обвинуваченим у державній зраді Віктором Медведчуком», – йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що після початку повномасштабного вторгнення Діана Панченко поїхала на територію рф, де продовжила знімати матеріали для свого YouTube-каналу на користь ворога.

Нагадаємо, минулого року 15 січня президент України Володимир Зеленський ввів у дію санкції РНБО проти майже двох сотень журналістів, акторів, співаків – громадян росії, серед яких Панченко.

У січні того ж року СБУ повідомила Панченко про підозру у виробництві та розповсюдженні матеріалів, у яких міститься виправдання збройної агресії рф проти України.

У жовтні 2023 року слідчі Служби безпеки України оголосили проросійській пропагандистці Діані Панченко підозру у державній зраді.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: