Ворог обстріляв енергетичні об’єкти у двох прифронтових регіонах

Читать на русском
Російські війська в ніч на 17 червня атакували об'єкти енергетики у двох областях України. Ніхто з персоналу не постраждав.
Фото: gwaramedia.com

У ніч на 17 червня росіяни вкотре атакували енергетичні об’єкти у двох областях України.

Про це повідомляє Міністерство енергетики.

Масовані удари по українській енергетиці: яку допомогу обіцяли союзникиПісля початку нової хвилі ударів рф по енергосистемі допомогу Україні для відновлення обіцяли США, Німеччина, Британія, Швеція та інші країни.

«Сьогодні вночі ворог обстріляв обладнання одного з енергетичних об’єктів на півдні країни. Пошкоджено будівлю та електричний кабель. Персонал не постраждав», – зазначили у повідомленні.

Окрім того, в іншому прифронтовому регіоні зафіксовано влучання в об’єкт газової інфраструктури. Пошкоджене обладнання, персонал не постраждав.

Через пошкодження газорозподільних мереж унаслідок ворожих обстрілів у Донецькій області від газопостачання відключено 108 споживачів.

Нагадаємо, з березня росіяни цілеспрямовано атакували всі великі теплові та гідроелектростанції України. У енергосистемі виник дефіцит.

Раніше в «Укренерго» спрогнозували важку ситуацію в енергосистемі України та жорсткіші відключення протягом наступних місяців. Так продовжуватиметься, орієнтовно, до кінця липня.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: