Ще один європейський концерн створить в Україні завод з виробництва техніки та снарядів – ЗМІ

Читать на русском
Франко-німецький оборонний концерн KNDS має намір створити в Україні підприємство з виробництва військової техніки та снарядів.
Фото: KNDS

Франко-німецький оборонний концерн KNDS має намір створити в Україні підприємство з виробництва військової техніки та снарядів.

Про це повідомляє BFM TV.

Україна створює мережу секретних підприємств з виробництва зброї – El MundoУкраїна після повномасштабного вторгнення росії почала створювати мережу секретних підземних заводів із виробництва зброї, повідомляють ЗМІ.

За інформацією журналістів, контракт на створення заводу було офіційно підписано у п'ятницю, 7 червня, під час візиту президента України Володимира Зеленського до Франції.

Представники KNDS, зокрема, підписали два протоколи – про створення сервісного центру Caesar та формування підприємства з 3D-друку запчастин.

«Дуже важливо забезпечити запасні частини на українській землі та мати можливість перевезти ці частини неподалік поля бою», — заявив міністр збройних сил Франції після підписання.

Нагадаємо, що Україна вже офіційно зареєструвала спільне підприємство німецького збройового концерну Rheinmetall та «Укроборонпрому» у жовтні 2023 року. А в березні ЗМІ повідомляли, що німецький концерн Rheinmetall хоче відкрити в Україні як мінімум чотири заводи зброї.

Раніше президент Володимир Зеленський розповів, що в Україні працюють 500 підприємств оборонно-промислового комплексу, які виробляють озброєння для української армії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: