Rheinmetall хоче відкрити в Україні як мінімум чотири збройових заводи – Le Monde

Читать на русском
Німецький оборонний концерн Rheinmetall планує побудувати на території України як мінімум чотири заводи, на яких виготовлятимуть зброю.
Фото: rheinmetall.com

Німецький оборонний концерн Rheinmetall планує побудувати на території України як мінімум чотири заводи, на яких виготовлятимуть зброю.

Про це повідомляє Le Monde.

Які іноземні компанії планують виготовляти озброєння в УкраїніЯкі іноземні компанії мають намір налагодити в Україні виробництво озброєння та військової техніки – на інфографіці.

На підприємствах будуть виробляти снаряди, військову техніку, порох та засоби протиповітряної оборони.

«Зараз Україна є для нас важливим партнером, ми бачимо там потенціал у розмірі від двох до трьох мільярдів євро обороту на рік», - заявив гендиректор Rheinmetall Армін Паппергер.

Видання зазначає, що загальний оборот підприємств Rheinmetall у Дюссельдорфі в 2023 році досяг 7,2 млрд євро, а цього року очікується на рівні близько 10 млрд євро.

Нагадаємо, що Україна вже офіційно зареєструвала спільне підприємство німецького збройового концерну Rheinmetall та «Укроборонпрому» у жовтні 2023 року. Цього року Rheinmetall AG планує збудувати свої перші бронемашини в Україні.

Також повідомлялося, що німецький оборонний концерн Flensburger Fahrzeugbau Gesellschaft збудує в Україні центр ремонту бронетехніки, а чеська компанія Czechoslovak Group шукає в Україні майданчики для виробництва артилерійських та танкових снарядів, а також важкої техніки.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: