Зеленський назвав терор авіабомбами останньою ставкою путіна у війні

Читать на русском
Росія зробила ставку на терор мирного населення, того ж Харкова, за допомогою авіабомб. Але це остання ставка путіна, заявив Зеленський.
фото ОПУ

Російська армія та диктатор володимир путін зробили ставку на керовані авіабомби, якими вони зараз атакують прифронтовий Харків. Але такий крок щодо терору мирного населення – це остання ефективна ставка путіна у війні проти України.

Про це заявив президент Володимир Зеленський у відеозверненні до учасників Дельфійського економічного форуму у Греції у середу, 10 квітня.

Росія прагне перетворити Харків на непридатну для життя зону – The EconomistРосія хоче перетворити Харків на сіру зону, непридатну для життя. Однак міська влада переконує, що план ворога провалиться.

Він розповів про свій візит до Харкова, який розташований лише за 40 кілометрів від кордону з рф.

«Така невелика відстань дозволяє путіну особливо жорстоко тероризувати це місто. З перших днів цієї війни Харків зазнає ударів російськими ракетами. Майже чверть міста спалена», – сказав Зеленський.

Також він зазначив, що росія почала використовувати проти харків'ян авіабомби.

«Путін зараз робить ставку саме на такі бомби. На можливість знищити все в руїни і зайти потім на порожнє місце - місце, де було нормальне життя до російської війни. Це остання, і остання ефективна ставка путіна в цій війні. Саме на терор», – заявив президент.

Нагадаємо, 9 квітня Зеленський відвідав із візитом Харківську область. Він ознайомився з будівництвом захисних споруд та провів нараду з військовими. Також президент заявив, що і влада і військові роблять все можливе, щоб захистити Харків від можливого нового наступу рф.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: