У ГУР уточнили, що під час атаки на аеродром в Єйську були пошкоджені сім літаків – ЗМІ

Читать на русском
За уточненими даними 5 квітня безпілотники пошкодили сім російських літаків на аеродромі в російському Єйську.
wikipedia

За уточненими даними 5 квітня безпілотники пошкодили сім російських літаків на аеродромі в російському Єйську.

Про це повідомляє Українська правда з посиланням на власні джерела у ГУР.

Динаміка знищення російської авіації під час повномасштабної війниЯк ЗСУ знищували російські літаки та вертольоти протягом повномасштабної війни – динаміка по тижнях та місяцях.

За даними джерела УП, з’явились уточнені дані щодо удару українських безпілотників ГУР по військовому аеродрому в російському Єйську.

«5 квітня аеродром атакували українські БПЛА. В результаті атаки уражено з різними ступенями пошкодження сім російських літаків. З них чотири багатоцільові винищувачі Су-30СМ, два військово-транспортні літаки та літак-амфібія БЕ-200. Також знищено дизельну підстанцію аеропорту», – йдеться в повідомленні.

Відзначають, що охорона летовища здійснювалась силами 726 навчального центру 51 дивізії ППО рф. Для відбиття атаки було використано зенітний ракетно-гарматний комплекс «Панцир-С» і стрілецьку зброю. Втім, п'яти українським безпілотникам вдалося прорвати щільну оборону окупантів.

Нагадаємо, вранці 5 квітня представники ЗСУ та Головного управління розвідки провели спільну операцію, під час якої було атаковано три аеродроми на території росії.

Також писали, що в ніч на 5 квітня безпілотники атакували місто Морозовськ у Ростовській області. Пізніше стало відомо, що СБУ разом із військовими та Силами оборони знищили щонайменше шість військових літаків росіян на місцевому аеродромі.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: