У Севастополі внаслідок атаки ГУР виведено з ладу електропідстанцію – ЗМІ

Читать на русском
У ніч на 2 квітня у Севастополі була атакована електропідстанція. Операцію спланували та здійснили представники ГУР Міноборони, повідомляють ЗМІ.
Фото: comments.ua

У ніч на 2 квітня у Севастополі була атакована електропідстанція. Операцію спланували та здійснили представники Головного управління розвідки Міноборони України.

Про це повідомляє LIGA.net із посиланням на джерела в ГУР.

Законні цілі: які об'єкти росіян у Криму зазнали атак у 2023 роціУкраїна у 2023 році продовжила завдавати ударів по військових об'єктах окупантів у Криму, більше – на інфографіці.

Там розповіли, що електропідстанцію, яка використовувалася для живлення військової інфраструктури противника, було виведено з ладу.

Представник розвідки додав, що всі заяви окупантів про нібито невелику несправність – «це традиційна брехня російської пропаганди та влади».

«Зрештою, ми це спостерігаємо навіть тоді, коли є об'єктивні підтвердження, зокрема фото чи відеодокази успішності тих чи інших операцій. Вони все одно намагаються все заперечувати», – підсумували в ГУР.

Нагадаємо, за словами очевидців, уночі в Севастополі було чути два вибухи, після них в одному з районів міста зникло світло.

Вибухи цієї ночі були чутні і в самій росії. Так, у Татарстані під удар безпілотників потрапив нафтопереробний завод Танеко у Нижньокамську. Також 2 квітня дрони атакували підприємства у містах Єлабуга та Нижньокамськ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: