На війні в Україні загинув ще один грузинський доброволець – подробиці

Читать на русском
Доброволець загинув під час російського ракетного обстрілу у п’ятницю, 22 березня. Тіло бійця досі не вдалося забрати з поля бою.
Ілюстративне фотоУкрінформ

Грузинський військовий Тенгіз Чанія, який воював у лавах ЗСУ, загинув під час ракетного обстрілу з боку країни-агресора.

Про це повідомляє NewsGeorgia.

Скільки іноземних добровольців та з яких країн загинули на війні в УкраїніСкільки іноземних добровольців та з яких країн загинули на фронті під час повномасштабної війни – на інфографіці.

Як зазначається, Чанія служив у 3-й окремій штурмовій бригаді ЗСУ, створеній на базі батальйону «Азов», на Авдіївському та Мар’їнському напрямках.

Доброволець загинув під час російського ракетного обстрілу у п’ятницю, 22 березня. Тіло бійця досі не вдалося забрати з поля бою.

Повідомляється, що Чанія був біженцем із Абхазії, брав участь у війні в Абхазії та серпневій війні у 2008 році. У минулому році він перебував у розвідувальному управлінні Міноборони Грузії, а також в силах спецпризначення МВС.

Грузинський доброволець вирушив в Україну із самого початку повномасштабної російської агресії. За час служби був двічі поранений, однак після відновлення обидва рази повертався на передову.

Як відомо, з початку повномасштабного російського вторгнення загинули 62 грузинські бійці: громадяни та уродженці Грузії, які мали українське громадянство.

Нагадаємо, нещодавно на фронті під час виконання бойових завдань загинули ще двоє бійців Грузинського легіону, який воює проти російських загарбників.

Також нагадаємо, що тіло колишнього британського військового, який зник на війні в Україні, було знайдено українською владою.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: