В Україні вдалося знайти тіло зниклого іноземного добровольця – ЗМІ

Читать на русском
36-річний колишній десантник Деніел Берк, родом з південного Манчестера, був оголошений сім'єю зниклим безвісти 16 серпня.
Ілюстративне фотоУкрінформ

Тіло колишнього британського військового, який зник на війні в Україні, було знайдено українською владою.

Про це повідомляє видання Sky News.

Іноземцям дозволили продовжувати контракти на службі у ЗСУ – указПрезидент України Володимир Зеленський дозволив іноземним воїнам-добровольцям продовжувати контракти у ЗСУ до 10 років.

Як зазначається, українська влада повідомила британську поліцію, яка розшукує зниклого колишнього британського військового, що знайшла його тіло.

36-річний колишній десантник Деніел Берк, родом з південного Манчестера, був оголошений сім'єю зниклим безвісти 16 серпня. Його родина не чула про нього та вважала, що він приїхав в Україну.

Поліція Великого Манчестера заявила, що співпрацює з родиною Берка та українською владою, щоб здійснити офіційну ідентифікацію та повернути його тіло до Великої Британії.

«Це важкий час для родини Деніела, наші офіцери підтримують зв'язок з родиною та пропонують підтримку», - сказав детектив Льюїс Г'юз.

Згідно з його словами, родина Деніеля попросила про конфіденційність у цей складний час.

«Я та моя команда працюємо з українською владою, щоб здійснити офіційну ідентифікацію з метою репатріації Деніела після цього процесу», - додав Г'юз.

Нагадаємо, у червні виявили, що в Україні в лавах Міжнародного легіону воюють добровольці та ветерани з 55 країн світу.

Влітку у боях за Сіверськ загинули іноземні бійці Інтернаціонального легіону ТрО.

Також нагадаємо, що терористи «ДНР» засудили до смерті іноземців-військових ЗСУ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: