На війні в Україні загинули ще двоє бійців Грузинського легіону

Читать на русском
Під час виконання бойових завдань на передовій загинули бійці Грузинського Легіону – Нодар Насіров та Георгій Гогіашвілі.
facebook/GeorgianNationalLegion

В Україні на фронті під час виконання бойових завдань загинули ще двоє бійців Грузинського легіону, який воює проти російських загарбників.

Про це Грузинський легіон повідомляє на сторінці у Facebook.

Скільки іноземних добровольців та з яких країн загинули на війні в УкраїніСкільки іноземних добровольців та з яких країн загинули на фронті під час повномасштабної війни – на інфографіці.

Зазначається, що Нодар Насіров та Георгій Гогіашвілі загинули під час виконання бойових завдань на передовій.

«Під час виконання бойових завдань на передовій загинули бійці Грузинського Легіону – Нодар Насіров та Георгій Гогіашвілі. Грузинський Легіон висловлює співчуття родинам загиблих. Героям слава!», – йдеться в повідомленні.

При цьому, відомо, що станом на початок лютого 2024 року в Україні за два роки повномасштабної російської агресії загинули 58 грузинських бійців.

Варто зазначити, що Грузинський легіон – добровольчий батальйон, який було створено у 2014 році після збройної агресії росії на Донбасі. Як відомо, З лютого 2016 року Грузинський легіон офіційно увійшов до складу ЗСУ.

Нагадаємо, у вересні на фронті загинув ще один доброволець із Грузії Закро Шубідзе, який допомагав ЗСУ боротися з російськими окупантами.

Також нагадаємо, що тіло колишнього британського військового, який зник на війні в Україні, було знайдено українською владою.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: