На захопленій окупантами нафтобазі у Криму пролунали вибухи, спалахнула пожежа

Читать на русском
У неділю, 24 березня, нафтобазу поблизу Гвардійського у тимчасово окупованому Криму, ймовірно, атакували дрони. Там спалахнула пожежа.
trueua.info

Нафтобазу поблизу Гвардійського у тимчасово окупованому Криму, ймовірно, атакували дрони. Там спалахнула пожежа.

Про це повідомляє Міністерство енергетики України.

Російські НПЗ та нафтобази під ударом дронів: географія атакРосійські НПЗ і нафтобази останні півроку регулярно зазнають атак. Географія ударів – на інфографіці.

Вранці у неділю, 24 березня, коли росія атакувала ракетами Україну, близько 20 вибухів пролунали у Криму по нафтобазі біля селища Гвардійське.

«Після серії вибухів на захопленій окупантами нафтобазі поблизу Гвардійського Сімферопольського району спалахнула пожежа, дим від якої було видно здалеку. За інформацією з відкритих джерел, об'єкт був атакований дронами», – йдеться у дописі.

Припускають, що влучання відбулося в гарнізон Гвардійського. Після атаки у Гвардійському з будинків приватного сектору поряд із нафтобазою окупанти розпочали евакуацію мешканців.

Про влучання також писав Telegram-канал Кримський вітер. Зазначали, що після атаки дронів у Гвардійському потужно спалахнула російська нафтобаза, розміщена біля залізничної станції Остряково.

Нагадаємо, у ніч проти суботи, 23 березня, у Самарській області рф спалахнула потужна пожежа на Куйбишевському нафтопереробному заводі. Ймовірно, причиною стала атака БПЛА.

Також повідомлялося про пожежу на НПЗ у Краснодарському краї росії, там загинула людина.

Відомо, що у росії планують розгорнути системи протиповітряної оборони біля нафтопереробних заводів через атаки України. Втім британські розвідники вважають, що повністю уникнути руйнувань їм навряд чи вдасться.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: