Росія підняла в небо стратегічні бомбардувальники, є ймовірність масованої ракетної атаки

Читать на русском
Вночі проти 24 березня росіяни здійснили виліт близько 12 бомбардувальників Ту-95МС, є висока ймовірність ракетної атаки на Україну.
Фото: censor.net

У ніч проти неділі, 24 березня, росіяни здійснили зліт близько 12 бомбарувальників Ту-95МС у біку пускових рубежів. Є ймовірність ракетної атаки України.

Про це повідомляють Повітряні сили ЗСУ та моніторингові канали.

Зазначається, що зліт ворожих бомбардувальників зафіксований з авіабази «Енгельс-2», Саратовської області рф.

Крім того, в акваторію Чорного моря виведено 2 ракетоносії із сумарним залпом до 8 ракет «Калібр», а також є загроза застосування балістичного озброєння.

Захисники закликають громадяю не ігнорувати сигнали тривоги, перебували в укриттях або дотримуватися правила «двох стін».

Варто зазначити, що ввечері 23 березня у тимчасово окупованому Криму були зафіксовані численні прильоти, росіяни заявили про безпрецедентну атаку.

Також повідомлялося, що росіяни атакують Одещину «шахедами».

Як відомо, 21 березня росія атакувала Україну 29 крилатими та 2 балістичними ракетами. ППО знищила всі ворожі цілі на Київщині. Внаслідок цього масованого російського удару по енергетиці України найскладніша ситуація залишається у Харкові. Також відключено деяких споживачів у Хмельницькій області, діють графіки відключень на Одещині.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: