Деякі угруповання військ у ЗСУ будуть переформатовані – Сирський

Читать на русском
Деякі угруповання військ у структурі ЗСУ будуть переформатовані, щоб перерозподілити управлінський кадровий потенціал.
Фото: bilopillia.city

Деякі угруповання військ у структурі Збройних сил України буде переформатовано, щоб «перерозподілити управлінський кадровий потенціал».

Про це повідомив головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський у своєму Telegram-каналі.

Збройні сили України: чисельність, гендерний розподіл та місце у світовому рейтингуДень ЗСУ відзначають в Україні 6 грудня. Яка структура української армії, її чисельність та рівень довіри серед громадян – на інфографіці.

Він розповів, що за десять років війни органи військового управління та райони відповідальності угруповань військ «формувалися та змінювалися відповідно до оперативної обстановки та поточних викликів».

Нині ж, за словами головкома, необхідно спростити та підвищити якість та оперативність управління з урахуванням динаміки боїв.

«Один з моїх пріоритетів – налагодження процесу ротацій особового складу бойових бригад. Зокрема, деякі військові частини беруть участь у відбитті збройної агресії російської федерації з перших днів повномасштабного вторгнення», – наголосив Сирський.

Головком додав, що наразі військове командування займається також питаннями відпочинку військових, доукомплектування озброєнням та військовою технікою та відновлення боєздатності бригад.

«Цей процес уже запущено і в подальшому він буде лише нарощуватися», – пообіцяв Сирський.

Нагадаємо, минулого тижня головнокомандувач повідомляв, що на південному та східному фронті командуванню вдалося запустити процес ротації військових частин ЗСУ.

Сирський також анонсував кадрові зміни у керівництві деяких бригад на Східному фронті.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: