Усі населені пункти, які намагалася захопити рф за останні тижні, залишилися під контролем ЗСУ – Сирський

Читать на русском
Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський відвідав передові позиції українських військ та розповів про поточну ситуацію на полі бою.
Фото: t.me/osirskiy

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський відвідав передові позиції українських військ та розповів про поточну ситуацію на полі бою.

Відповідний пост з'явився у його Telegram-каналі.

Два роки великої війни: як ЗСУ знищують окупантівНа інфографіці – як ЗСУ знищують окупантів у ході повномасштабної війни. Втрати російської армії вже перевищили 400 тисяч людей.

Він розповів, що сьогодні відвідав розташування двох бригад, «де поступово складнюється обстановка і є загроза просування ворожих підрозділів у глибину наших бойових порядків».

Після аналізу ситуації були прийняті рішення щодо посилення резервів, боєприпасів та засобів РЕБ на низці напрямків.

«В цілому, оперативна обстановка на Східному фронті залишається складною. Противник продовжує вести наступальні дії, зосереджуючи основні зусилля в районах Терни, Іванівське, Бердичі, Тоненьке, Вербове і Роботине», – повідомив головком.

Він додав, що через великі втрати активність ворога на інших ділянках фронту помітно знизилася. Крім того, всі населені пункти, які намагалася захопити росію за останні тижні, залишилися під контролем українських воїнів.

«Разом з тим, залишається достатньо питань, які необхідно вирішувати на місці, тому продовжуємо нашу роботу», – підсумував Сирський.

Нагадаємо, нещодавно президент Володимир Зеленський заявив, що ситуація на фронті набагато краща, ніж була останні три місяці.

Також повідомлялося, що на Оріхівському напрямі фронту з'явилася нова точка спроб російського наступу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: