Сирський назвав свою головну задачу

Читать на русском
Головком ЗСУ заявив, що зараз важливо ефективно використовувати бойові можливості озброєння та військової техніки.
Олександр Сирський, Facebook

Головнокомандувач Збройних Сил України Олександр Сирський під час робочої поїздки на Донбас назвав головні завдання, які зараз стоять перед ним.

Про це він розповів у Telegram.

Скільки українців довіряють новому головнокомандувачу ЗСУ Сирському – соцопитуванняГоловнокомандувачу ЗСУ Олександру Сирському висловили довіру менше половини українців, найвищу довіру зберігає колишній головком Валерій Залужний — понад 90 відсотків.

«Головна моя задача - ефективно використати бойові можливості озброєння і військової техніки наших підрозділів для нанесення максимальних втрат противнику та знищення значної частини його артилерії та бронетехніки; утримати займані позиції і відновити положення там, де ми відійшли», – заявив Сирський.

За його словами, для посилення оборони на головних напрямках необхідно грамотно розподіляти резерви.

«Під час роботи з командирами бригад основну увагу звертаю на те, як організована робота на пунктах управління щодо вогневого ураження противника, на своєчасність та адекватність прийнятих рішень відповідно до обстановки, яка склалася та на підтримання постійної взаємодії між частинами і підрозділами», – додав Сирський.

Нагадаємо, одразу після призначення Сирський розповів про нові завдання на посаді головнокомандувача ЗСУ. Також він оприлюднив звернення у річницю великої війни.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: