На фронті почалися ротації частин та підрозділів – Сирський

Читать на русском
У ротації будуть задіяні частини та підрозділи, які тривалий час виконують бойові завдання на передовій.
t.me/osirskiy

На південному та східному фронті командуванню вдалося запустити процес ротації військових частин ЗСУ.

Про це повідомив головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський у Telegram у четвер, 14 березня.

Усі населені пункти, які намагалася захопити рф за останні тижні, залишилися під контролем ЗСУ – СирськийГоловнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський відвідав передові позиції українських військ та розповів про поточну ситуацію на полі бою.

Він зазначив, що позитивом є те що, не зважаючи на доволі складну обстановку на всій лінії фронту, нам вдалося запустити процес ротацій та заміни частин і підрозділів, які тривалий час виконують бойові завдання на передньому краї.

«Це дозволить стабілізувати обстановку та позитивно вплине на морально-психологічний стан наших воїнів. Під час роботи ухвалив усі необхідні рішення для підвищення бойових здібностей наших бригад», – повідомив головком ЗСУ.

Сирський також розповів, що він прибув на Запорізький напрямок та провів роботу у бригадах, які тримають оборону.

«Ворог продовжує атакувати наші позиції в районах Роботине, Вербове, але без особливого успіху. Бойові дії характеризуються численним застосуванням дронів всіх типів у поєднанні з вогнем артилерії та мінометів», – написав Сирський.

Головнокомандувач ЗСУ зазначив, що в цих умовах надійний захист військовослужбовців можуть забезпечити лише сучасні та потужні засоби РЕБ, роль та значення яких постійно зростає.

Нагадаємо, у лютому в Авдіївці вперше майже за два роки провели ротацію бійців ЗСУ. А у березні Сирський анонсував кадрові зміни у керівництві деяких бригад на східному фронті.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: