Після виборів мобілізація в росії може посилитись – ГУР

Читать на русском
Після про виборів і перемоги ними путина мобілізація у росії може нести більш відкритий характер.
фото Укрінформ

Мобілізація в росії не зупинялася, а після так званих виборів вона може посилитися і проходити більш відкрито.

Про це в ефірі телемарафону розповів представник Головного управління розвідки Міноборони України Андрій Юсов.

«Часткова» мобілізація путіна рік потому: скількох росіян кинули в м'ясорубку війниМобілізацію в росії було оголошено рік тому. Скільки людей планували призвати та скільки забрали на війну насправді – на інфографіці.

«Мобілізаційні заходи в росії не зупинялися. Після цього фарсу, який називали виборами путіна, можлива їхня активізація, можливо, можуть мати більш відкритий характер, це правда», – сказав Юсов.

Він також прокоментував події на виборчих дільницях, де росіяни підпалювали кабінки та заливали зеленкою скриньки для голосування. За його словами, в рф залишається велика кількість людей, які готові чинити опір режиму і роблять це різними способами.

«Хтось може підпалити виборчу кабінку або залити її зеленкою, зіпсувати бюлетені, а хтось зі зброєю в руках як російські добровольці з РДК, Легіону «Свобода росії», Сибірського батальйону готові звільняти власну батьківщину від режиму путіна, що вони зараз успішно і роблять останній тиждень», – зазначив Юсов.

Також представник ГУР розповів, що вже відомі зрадники та колабораціоністи, які допомагали проводити вибори на окупованих територіях. На них чекає «справедлива відплата».

Нагадаємо, на вихідних у росії відбулися так звані вибори. На них російський диктатор владимир путін лідирує з результатом у понад 87%. «Слово і діло» зібрало реакцію європейських країн на «вибори» в рф.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: