Рф збирає «голоси» за путіна серед загиблих або полонених солдатів – ГУР

Читать на русском
Міноборони рф дозволило воюючим в Україні окупантам голосувати за путіна, навіть не з'являючись на виборчі дільниці.
фото ГУР

Кремль збирає голоси на так званих «виборах» президента росії серед окупаційних військ. При цьому до «голосів» планують додати загиблих на війні солдатів або зниклих безвісти, а також полонених.

Про це повідомило Головне управління розвідки Міноборони у Telegram.

«Все йде за планом»: що відбувається у росії за кілька днів до виборів президентаЗа кілька днів до перевиборів путіна у росії збивають десятки безпілотників, горять нафтозаводи, а на прикордонних територіях йдуть бої – що відбувається.

За даними розвідки, Міноборони рф дозволило воюючим в Україні окупантам голосувати за путіна, навіть не з'являючись на «виборчі дільниці». Це значно полегшує «виборчим комісіям» завдання щодо фальсифікації результатів.

При цьому загарбникам не потрібний навіть паспорт чи військовий квиток, достатньо фотокопії документів.

ГУР зазначає, що Кремль має намір додати і «мертві душі» до так званих виборів.

«Зокрема, до осіб, які «проголосували», поряд з наявними військовослужбовцями планують додати також і тих, хто нещодавно загинув, зник безвісти або потрапив у полон», – йдеться в повідомленні.

Враховуючи російські втрати в Україні, кількість тих, хто таким чином «підтримає» путіна, може виявитися досить значною.

Нагадаємо, росія сьогодні, 15 березня, розпочала перевибори путіна на своїй території, а також на окупованих територіях України. Вибори триватимуть до 17 березня 2024 року.

Напередодні Рада звернулася до світової спільноти із закликом засудити «вибори президента росії» на окупованих територіях.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: