Затримують за «шпигунство»: у Маріуполі війська рф залякують людей перед «виборами»

Читать на русском
У Маріуполі російські окупанти спеціально залякують людей та затримують на камери нібито за шпигунство.
скрін з відео

Напередодні президентських виборів в росії окупанти розпочали облави і пошуки «диверсантів» у Маріуполі. У різних районах міста загарбники патрулюють вулиці та зупиняють автомобілі.

Про це повідомила мерія Маріуполя у Telegram.

«Все йде за планом»: що відбувається у росії за кілька днів до виборів президентаЗа кілька днів до перевиборів путіна у росії збивають десятки безпілотників, горять нафтозаводи, а на прикордонних територіях йдуть бої – що відбувається.

Зокрема, бойовики «ДНР» затримали жінку, яку звинуватили у «шпигунстві та передачі відомостей про місцезнаходження військовослужбовців». Затримання відбулося показово на камери, щоб залякати місцеве населення, зазначили у міськраді.

Як зазначається, росіяни бояться маріупольців та не довіряють їм.

«Тому навіть дострокове голосування проводилося з військовими, а на виборчих дільницях будуть озброєні представники окупантів. Все, щоб місцеві жителі зробили «правильний вибір»», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, сьогодні Рада звернулася до світової спільноти із закликом засудити «вибори президента росії» на окупованих територіях. А МЗС звернулося до українців на ТОТ перед «виборами» президента рф.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: