У РДК закликали мешканців Курської та Бєлгородської областей терміново евакуюватися

Читать на русском
РДК закликає жителів Курської та Бєлгородської областей рф виїжджати з регіонів, оскільки будуть удари по військових об'єктах.
fakty.com.ua

Російський добровольчий корпус (РДК) вранці 14 березня знову звернувся до жителів Курської та Бєлгородської областей рф із закликом евакуюватися.

Відео оприлюднено у Telegram-каналі.

«Все йде за планом»: що відбувається у росії за кілька днів до виборів президентаЗа кілька днів до перевиборів путіна у росії збивають десятки безпілотників, горять нафтозаводи, а на прикордонних територіях йдуть бої – що відбувається.

«Ми знову звертаємося до мешканців Курщини та Бєлгородщини! Ваше керівництво не вжило жодних заходів для вашого захисту чи евакуації, а обстріл мирних міст і сіл України триває, як і раніше! Ми змушені відкрити вогонь у відповідь по військових об'єктах у прикордонних регіонах! Негайно евакуюйтеся! Ми відкриємо вогонь по військових цілях на цій території протягом 1,5 години після цього відеозвернення», – йдеться у заяві.

У РДК також заявили, що в обстріляному сьогодні вранці автомобілі в Бєлгороді загинув російський військовий – Голишкін Дмитро Олексійович.

Нагадаємо, вчора російські добровольці з легіону «Свобода росії», РДК та «Сибірського батальйону» заявили, що готуються завдати ударів по військових позиціях армії рф в Бєлгороді та Курську як відповідь на обстріли України.

12 березня вони заявили, що розпочали спільну операцію у Бєлгородській та Курській областях.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: