У російській Рязані після атаки дронів горить нафтозавод – відео

Читать на русском
У росії сьогодні, 13 березня, після атаки безпілотників горить черговий нафтозавод – цього разу в Рязані.
Фото: 112

У російській Рязані сьогодні вранці, 13 березня, безпілотники атакували місцевий нафтозавод AO «Рязаньнефтепродукт». В результаті на території підприємства сталася пожежа, постраждали двоє людей.

Відео публікують російські Telegram-канали.

За інформацією каналу 112, один із дронів влучив в установку з первинної переробки нафтопродуктів. Площа пожежі, за різними даними, становить «100-200 квадратних метрів».

Місцевий губернатор підтвердив, що пожежа на нафтозаводі почалася через атаку безпілотників.

Крім того, губернатор Ленінградської області повідомив, що безпілотник було збито на підльоті до нафтопереробного заводу КІНЕФ у Кірішському районі. З його слів, руйнувань немає.

Нагадаємо, це вже третій за два дні російський нафтовий об'єкт, який постраждав від безпілотників. Вчора, 12 березня, дрони атакували НПЗ у Нижегородській області та нафтобазу в Орлі.

При цьому нафтопереробний завод компанії «Лукойл» у Нижегородській області втратив частину своїх потужностей внаслідок удару безпілотником.

Раніше дрони атакували нафтобази та НПЗ у Брянській, Курській, Волгоградській, Ярославській, Ленінградській та інших областях рф. Докладніше – на інфографіці «Слово і діло».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: