В російському Орлі після вибухів сталася потужна пожежа на нафтобазі

Читать на русском
В Орлі після вибухів виникла пожежана місцевій нафтобазі. Також гучні вибухи було чути в Курську і у Бєлгородській області.
Ілюстративнефото: НТА

У ніч на 12 березня на території країни-агресора три регіони були атаковані безпілотниками - в Курську, Орлі та низці населених пунктів Бєлгородської області було чути гучні вибухи. Зокрема, внаслідок атаки БпЛА у російському місті Орел загорілась нафтобаза.

Про це повідомляють губернатор Орловської області Андрій Кличков та місцеві Telegram-канали.

Російські НПЗ та нафтобази під ударом дронів: географія атакРосійські НПЗ і нафтобази останні півроку регулярно зазнають атак. Географія ударів – на інфографіці.

Він зазначив, що в російському місті відбулося падіння БПЛА, внаслідок чого атаки зазнав об'єкт паливно-енергетичного комплексу.

«В Орлі відбулося падіння БПЛА. Атаки зазнав об'єкт паливно-енергетичного комплексу. На місці працюють спеціальні служби з метою локалізації загоряння», - заявляє губернатор.

При цьому, місцеві Telegram-канали повідомили про звуки вибухів в Орлі, а також опублікували фото і відео пожежі нафтобази.

Водночас, за словами губернатора Бєлгородської області В'ячеслава Гладкова, сім населених пунктів регіону залишилися без світла через атаку безпілотника невідомого типу. Зазначається, що дрон нібито скинув чотири вибухові пристрої. Внаслідок вибухів постраждалих немає, є пошкодження лінії електропередачі. Без світла залишаються сім населених пунктів: с. Ясні Зорі, с. Черемошне, с. Устинка, с. Лозове, с. Ровеньок, с. Петрівка, с. Солов'ївка.

Нагадаємо, пожежа на нафтобазі в російському Курську спалахнула в неділю, 10 березня, після того, як був приліт безпілотника.

Також вночі 10 березня поблизу села Ліхма Ханти-Мансійського автономного округу почалася масштабна пожежа на газопроводі. Дим було видно за кілька кілометрів.

6 березня у російській Туві стався вибух на ТЕЦ, постраждало багато людей.

Окрім цього, вночі безпілотники масово атакували російський Таганрог.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: