Ситуація в Бєлгородській та Курській областях: у рф заявили, що «припинили спробу прориву диверсантів»

Читать на русском
Міноборони рф та ФСБ стверджують, що не допустили прориву українських диверсантів у Курську та Бєлгородську області.
Скріншот з відео

Міністерство оборони росії заявило, що вранці 12 березня «зірвало спробу України здійснити прорив на територію Бєлгородської та Курської областей».

Про це повідомляють російські ЗМІ.

«Українські терористичні формування близько 3 години ранку по Москві після інтенсивного обстрілу цивільних об'єктів намагалися вторгнутися на територію росії на трьох напрямках: у районах Одноробівки, Нехотіївки та Сидорошиного. Усі атаки ЗСУ відбиті, українські формування, зазнавши суттєвих втрат, відкинуто. Порушень кордону не допущено», – заявили у Міноборони.

Там також додали, що на прикордонній території знищено «до 60 українських терористів» та кілька танків, а також «відбито чотири атаки українських ДРГ».

У ФСБ у свою чергу заявили, що інформація про захід диверсантів до прикордонних населених пунктів Бєлгородської та Курської областей «не відповідає дійсності». У спецслужбі також стверджують, що з 10 березня «при спробах проникнення у Бєлгородську та Курську області українські диверсанти втратили понад сотню людей, шість танків, французьку артилерійську установку Caesar».

Нагадаємо, сьогодні вранці, 12 березня, легіон «Свобода росії», РДК та Сибірський батальйон заявили, що увійшли до Курської та Бєлгородської області в рамках спільної операції.

У Головному управлінні розвідки прокоментували ситуацію в прикордонних областях рф.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: