Трамп викликав Байдена на дебати

Читать на русском
Дональд Трамп викликав президента Джо Байдена на передвиборчі дебати у будь-який час та у будь-якому місці.
Фото: AP

Дональд Трамп викликав чинного президента США Джо Байдена на передвиборчі дебати «у будь-який час, у будь-якому місці».

Про це повідомляє NBC News.

Скільки термінів перебували при владі американські президентиНа скільки термінів обиралися президенти США – на інфографіці. Днями Джо Байден оголосить про намір балотуватись на другий термін.

«Для блага нашої країни важливо, щоб ми з Джо Байденом обговорювали питання, які так важливі для Америки та американського народу. Тому я закликаю до дебатів, завжди, скрізь, у будь-якому місці! Дебати можуть проводитися корумпованим Національним комітетом Демократичної партії або його дочірньою організацією – Комісією з президентських дебатів (CPD)», – написав Трамп на своїй платформі Truth.

Трамп відмовлявся брати участь у первинних дебатах республіканців та критикував зустрічі кандидатів на загальних виборах, організовані Комісією з президентських дебатів.

Байден на виклик Трамп ще не відповів. Представник його передвиборчого штабу Майкл Тайлер відмовився повідомити, чи братиме президент участь у дебатах.

Зазначимо, що Байден та Трамп двічі дебатували під час передвиборчої кампанії у 2020 році.

Нагадаємо, напередодні кандидатка від Республіканської партії Ніккі Гейлі офіційно оголосила про вихід із президентських перегонів. Таким чином Трамп залишився єдиним кандидатом від республіканців. При цьому Гейлі не повідомила, чи підтримуватиме його.

Згідно з опитуванням The New York Times та Сієнського коледжу, Дональд Трамп випереджає Джо Байдена на п'ять пунктів на гіпотетичних виборах.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: