У Польщі впав невідомий об'єкт поблизу кордону з росією

Читать на русском
У Польщі, поблизу міста Мілаково, Вармінсько-Мазурське воєводство, неподалік кордону з росією впав предмет невідомого походження.
Фото mind.ua

У Польщі, поблизу міста Мілаково, Вармінсько-Мазурського воєводства, неподалік кордону з росією впав предмет невідомого походження.

Про це пише польський сайт rmf24.

На територію яких третіх країн залітали російські дрони та ракетиЗа час війни в Україні ракети та дрони не раз падали на території третіх держав або пролітали через їхній повітряний простір. Докладніше – на інфографіці.

У повідомленні йдеться, що житель села Мілаково повідомив поліції про те, що біля його помешкання впав об'єкт.

«Зараз його охороняють офіцери, а потім передадуть армії. Ми пояснимо, що це за предмет і звідки він узявся», – заявив речник Вармінсько-Мазурської поліції Рафал Яцковський.

Ймовірно, це повітряна куля, яка прилетіла з Калінінградської області росії. У дописі наголошують, що потреби в евакуації мешканців немає.

Нагадаємо, 29 грудня у повітряний простір Польщі з боку України під час масованої ракетної атаки рф залетів невідомий повітряний об'єкт. Пізніше військові підтвердили, що то була російська ракета.

Міністерство закордонних справ Польщі вручило голові посольства рф ноту з вимогою пояснити порушення повітряного простору ракетою. Втім у росії відмовилися давати Польщі пояснення без надання «конкретних доказів» інциденту.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: