На територію Польщі під час обстрілу України залетів «невідомий об'єкт», Дуда скликав нараду

Читать на русском
Під час ранкової атаки росії на Україну невідомий об'єкт залетів у повітряний простір Польщі.
фото PAP/Radek Pietruszka

У повітряний простір Польщі з боку України сьогодні вранці під час масованої ракетної атаки рф залетів невідомий повітряний об'єкт. Польські сили ППО спостерігали за ним до втрати сигналу.

Про це повідомили Збройні сили Польщі у Twitter.

На територію яких третіх країн залітали російські дрони та ракетиЗа час війни в Україні ракети та дрони не раз падали на території третіх держав або пролітали через їхній повітряний простір. Докладніше – на інфографіці.

«Вранці невідомий повітряний об'єкт увійшов до повітряного простору Республіки Польща з боку кордону з Україною і з моменту перетину кордону до зникнення сигналу спостерігався радарами системи ППО країни. Відповідно до чинного порядку Оперативний командувач Збройних сил мобілізував наявні в його розпорядженні сили та засоби», – сказано в повідомленні.

Також стало відомо, що президент Польщі Анджей Дуда скликав термінову нараду з військовим керівництвом після порушення повітряного простору з боку України. Орієнтовно, вона має розпочатися о 13:00.

Нагадаємо, вночі та вранці 29 грудня росія запустила по Україні близько 110 ракет, а також ударні дрони.

У Повітряних силах повідомили, що під час ворожої атаки в небі над Україною було збито 114 із 158 повітряних цілей - ракети та БПЛА.

Під удар потрапили Харків, Київ, Львів, , Дніпро та Запоріжжя.

У всіх містах, які потрапили під обстріл, є загиблі та поранені.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: