Окупанти перекидають резерви, щоб захопити Новомихайлівку – Лиховій

Читать на русском
Окупанти перекидають сюди підкріплення, щоб захопити населений пункт. Новопавлівський є одним із гарячих напрямків на фронті.
Ілюстративне фотоGetty Images

Ворожі війська зосереджують дуже значні резерви в районі Новомихайлівки на Новопавлівському напрямку, який раніше називався Мар'їнський. Окупанти перекидають сюди підкріплення, щоб захопити населений пункт.

Про це начальник відділу зв'язків з громадськістю ОСУВ «Таврія» Дмитро Лиховій заявив в ефірі «Радіо Свобода»

Згідно з його словами, станом на вечір понеділка, 4 березня, Новопавлівський є одним із «гарячих» напрямків на фронті.

«Там щодня більше штурмів, ніж на Авдіївському напрямку. От, наприклад, вчора 20 на Авдіївському напрямку, а на Новомихайлівці було і на її околицях – 30 штурмів. Але оборона тримається, ворог докладає величезних зусиль, однак не має успіху від слова зовсім», - зазначає Лиховій.

Нагадаємо, у ніч на 17 лютого Сили оборони вийшли з Авдіївки після чотирьох місяців інтенсивних боїв та регулярних ударів з боку росії, а 26 лютого ЗСУ вийшли з села Ласточкине біля Авдіївки.

Як стало відомо, після окупації Ласточкиного ворог намагається наступати на Орлівку, здійснюючи штурмові дії відразу з трьох сторін.

Сьогодні, 4 березня, Лиховій заявив, що Збройним силам України вдалося зупинити просування російських окупаційних військ на Авдіївському напрямку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: